A-HA: A FILM – Sajtóvetítés a CinemaMOM moziban

A Pannonia Entertainment tisztelettel meghívja Önt és partnerét Thomas Robsahm és Aslaug Holm A-HA – A film című zenés dokumentumfilmjének sajtóvetítésére,

amelyet 2021. október 12-én 12:00-kor tartunk a Cinema MOM moziban. (MOM Park 1. emelet, 1123 Budapest, Alkotás utca 53.)

A 109 perces filmet eredeti nyelven, magyar felirattal vetítjük.

Számítunk megtisztelő jelenlétére!

Részvételi szándékát kérjük, az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével jelezze.

A nagyközönség október 14-től láthatja a filmet a hazai mozikban. Köszönjük előre is, ha tud segíteni a bemutató hírének terjesztésében. Ezen az oldalon lejjebb görgetve letölthető sajtóanyagok is rendelkezésre állnak.

Üdvözlettel,
Pannonia Entertainment

Regisztráció a sajtóvetítésre

A-HA: A FILM - Sajtóvetítés a Cinema MOM-ban

Bővebben a filmről

Zenés dokumentumfilm a szintipop legenda A-ha együttesről

Október 14-től érkezik a hazai mozikba a nyolcvanas évek kultikussá vált zenekaráról, a Take on Me című slágert jegyző norvég A-ha együttesről szóló dokumentumfilm, amely hirtelen jött világsiker árnyoldalait is vizsgálja.

Nincs még egy olyan norvég produkció, ami akkora hírnévre tett volna szert világszerte, mint az A-ha. A zenekar 1985-ben a „Take on Me” című slágerrel robbant be a köztudatba, többek között Steve Barron zseniális animációs klipjének köszönhetően. A dal népszerűségére jellemző, hogy a videoklip Youtube-megtekintéseinek számlálója 2021-ben több mint 1,3 milliárdon áll.

A banda szinte egyetlen éjszaka alatt világszenzáció lett, de vajon hogyan alkalmazkodtak a fiatal zenészek a hirtelen jött hírnévhez és rajongáshoz? Ezután is csak zenélni szerettek volna? Thomas Robsahm és Aslaug Holm filmje sosem látott interjúk és a kulisszák mögé vivő jelenetek segítségével válaszolja meg a kérdéseket, s nem rejti véka alá a hirtelen jött hírnév okozta belső konfliktusokat sem.

A film a Cinefest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában debütált Magyarországon, és október 14-től érkezik országszerte a mozikba, eredeti nyelven, magyar felirattal, a Pannonia Entertainment forgalmazásában. 

Letölthető képanyag: https://cloud.pannonia-entertainment.com/index.php/s/EoyIuB85TwSpwoc

Sajtókapcsolat, interjúszervezés

Zsarnai Gábor
PR / marketing
Pannonia Entertainment
E-mail: sajto kukac pannonia-entertainment.com