A művészet templomai – A Prado Múzeum – Csodák gyűjteménye – Sajtóvetítés a Puskin Moziban

Frissítés! (2019. szeptember 24. 23:00)

Tisztelt Meghívottak! Tudomásunkra jutott, hogy egy másik, szintén nagy érdeklődésre számot tartó film is szeptember 30-án délelőtt kerül bemutatásra a sajtó részére (Ron Howard dokumentumfilmje Luciano Pavarottiról). Mivel nem szeretnénk megosztani az újságíró-társadalmat, úgy döntöttünk, hogy A művészet templomai: A Prado Múzeum – Csodák gyűjteménye c. film sajtóvetítését egy új időpontban, egy héttel később és október 7-én hétfőn 10:30-kor tartjuk meg (ezen a napon nincs más sajtóvetítés), a helyszín marad a Puskin Mozi.
Az esetlegesen okozott kényelmetlenségért szíves elnézését kérjük!

Tisztelettel,
Pannonia Entertainment

***********************************

A Pannonia Entertainment tisztelettel meghívja Önt és partnerét Valeria Parisi A művészet templomai: A Prado Múzeum – Csodák gyűjteménye című filmjének sajtóvetítésére.

amelyet 2019. október 7-én hétfőn 10:30-kor tartunk a Puskin Moziban. (1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 18.)

A 90 perces filmet olasz nyelven, magyar felirattal vetítjük.

Számítunk megtisztelő jelenlétére!

Részvételi szándékát kérjük az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével jelezze.

A Prado Múzeum – Csodák gyűjteményen (Sajtóvetítés)

Köszönjük, ha tud segíteni a mozibemutató hírének terjesztésében! Ezen az oldalon lejjebb görgetve letölthető sajtóanyagok is rendelkezésre állnak.

Üdvözlettel,
Pannonia Entertainment

Bővebben a filmről

A művészet templomai: A Prado Múzeum – A csodák gyűjteménye
színes, feliratos olasz ismeretterjesztő film, 90 perc, 2019
Rendező: Valeria Parisi
Bemutató: 2019. október 10.

Fennállásának 200. évfordulóján a világ egyik leglátogatottabb múzeuma különleges utazásra hívja a nézőket a jeles intézmény termein keresztül, A művészet templomai sorozat októberi premierfilmjében bemutatva azok történetét és titkait. A szépség és a művészet történetén átívelő felfedezőúton az Oscar-díjas színész, Jeremy Irons kalauzolja végig a nézőket.

A több mint 8000 darabos, páratlan gyűjtemény méltán csábít évente majdnem hárommillió látogatót Madrid városába. Lenyűgöző mesterművek illusztrálják Spanyolország és az egész európai kontinens történetét, az egyetemes művészet egyik legfontosabb szentélyében. A gazdag gyűjtemény királyokról, királynőkről, dinasztiákról, háborúkról, vereségekről és győzelmekről mesél, valamint olyan emberek érzéseit és gon- dolatait mutatja be, akiknek sorsa a múltban vagy éppen a jelenben összefonódott a múze- uméval: uralkodók, festők, művészek, építészek, műgyűjtők, kurátorok, értelmiségiek vagy maguk a látogatók. Ebben a rendkívül széles körű hagyatékban többek között Vélazquez, Rubens, Tiziano, Mantegna, Bosch, Goya vagy El Greco művei is megtalálhatóak.

Sajtókapcsolat, interjúszervezés

Zsarnai Gábor
PR / marketing
Pannonia Entertainment
Mobil: +36-30-455-0422
E-mail: sajto kukac pannonia-entertainment.com