A művészet templomai: Ermitázs – A művészet ereje – Díszbemutató az Uránia Nemzeti Filmszínházban

A Pannonia Entertainment tisztelettel meghívja Önt és partnerét A művészet templomai c. ismeretterjesztő sorozat következő része,

Michelle Mally Ermitázs – A művészet ereje című filmjének premier előtti díszbemutatójára

amelyet 2019. december 13-án pénteken 18:30-kor tartunk az Uránia Nemzeti Filmszínházban
(1088 Budapest, Rákóczi út 21.)

A 92 perces filmet eredeti (olasz, orosz, angol) nyelven, magyar felirattal vetítjük. A vetítés előtt felvezető előadást tart Gila Zsuzsanna művészettörténész, a Szépművészeti Múzeum munkatársa.

Számítunk megtisztelő jelenlétére!

Részvételi szándékát kérjük az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével jelezze.

Köszönjük, ha tud segíteni a mozibemutató hírének terjesztésében! Ezen az oldalon lejjebb görgetve letölthető sajtóanyagok is rendelkezésre állnak.

Üdvözlettel,
Pannonia Entertainment

Regisztráció a díszbemutatóra

Köszönjük a nagy érdeklődést! A vetítésre további regisztrációkat sajnos nem tudunk befogadni.

Bővebben a filmről

A részletes filmismertetőhöz kérjük, kattintson ide!

A művészet templomai sorozat legújabb része átfogó képet nyújt a világ egyik legnagyobb és legismertebb múzeuma, az Ermitázs lenyűgöző épületegyütteséről, páratlanul gazdag gyűjteményéről, és a múzeumnak otthont adó Szentpétervár nevezetességeiről, felidézve a város és a múzeum három évszázadon átívelő történetét.

A Klimt és Schiele – A szecesszió születése c. filmet is jegyző Michelle Mally rendezésében Toni Servillo, A nagy szépség Európa–filmdíjas sztárja kalauzolja végig a nézőket a múzeum csodálatos épületegyüttesén és csarnokain, bemutatva többek között a Téli Palotát, az Ermitázs Színházat, a Raffaello Loggiát és a hősök arcképcsarnokát a napóleoni háborúk honvédőiről. A múzeumi séta során a falakon látható remekműveken megelevenednek Európa művészetének nagy korszakai Leonardótól Raffaellóig, Van Eyck-től Rubensig, Tizianótól Rembrandtig, az épület falain kívül pedig megannyi történelmi emléket és urbanisztikai különlegességet őrző város tárul fel a nézők előtt – egy hely, ahol kultúra és művészet évszázadok alatt egymásra találhatott.

A látványos nappali és esti felvételeken feltárulnak Szentpétervár jellegzetes látványosságai is, mint a Nyevszkij sugárút, a Nagy Pétert ábrázoló „Bronzlovas” vagy a hömpölygő Névára tekintő nemesi rezidenciák, és megelevenedik az a pezsgő kulturális és művészeti élet, ami évszázadok óta az egyik legfőbb vonzerejét adja a városnak.

Letöltések (képanyag, trailer) https://drive.google.com/drive/folders/1tS6R-8JizRYpsd9munNN-SUqIVJjXppa?usp=sharing

Sajtókapcsolat, interjúszervezés

Zsarnai Gábor
PR / marketing
Pannonia Entertainment
Mobil: +36-30-455-0422
E-mail: sajto kukac pannonia-entertainment.com