A művészet templomai: Ermitázs – A művészet ereje – Sajtóvetítés a Puskin Moziban

A Pannonia Entertainment tisztelettel meghívja Önt és partnerét Michelle Mally A művészet templomai: Ermitázs – A művészet ereje című filmjének sajtóvetítésére.

amelyet 2019.december 6-án 10:30-kor tartunk a Puskin Moziban. (1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 18.)

A 92 perces filmet eredeti (olasz) nyelven, magyar felirattal vetítjük.

Számítunk megtisztelő jelenlétére!

Részvételi szándékát kérjük, az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével jelezze.

Üdvözlettel,
Pannonia Entertainment

Regisztráció a sajtóvetítésre

A művészet templomai: Ermitázs – A művészet ereje

Bővebben a filmről


 

A művészet templomai: Ermitázs – A művészet ereje
színes, feliratos olasz ismeretterjesztőfilm, 92 perc, 2019
Rendező: Michelle Mally
Bemutató: 2019. december 12.
Korhatár: 12

A művészet templomai sorozat legújabb része átfogó képet nyújt a világ egyik legnagyobb és legismertebb múzeuma, az Ermitázs lenyűgöző épületegyütteséről, páratlanul gazdag gyűjteményéről, és a múzeumnak otthont adó Szentpétervár nevezetességeiről, felidézve a város és a múzeum három évszázadon átívelő történetét.

A Klimt és Schiele – A szecesszió születése c. filmet is jegyző Michelle Mally rendezésében Toni Servillo, A nagy szépség Európa–filmdíjas sztárja kalauzolja végig a nézőket a múzeum csodálatos épületegyüttesén és csarnokain, bemutatva többek között a Téli Palotát, az Ermitázs Színházat, a Raffaello Loggiát és a hősök arcképcsarnokát a napóleoni háborúk honvédőiről. A múzeumi séta során a falakon látható remekműveken megelevenednek Európa művészetének nagy korszakai Leonardótól Raffaellóig, Van Eyck-től Rubensig, Tizianótól Rembrandtig, az épület falain kívül pedig megannyi történelmi emléket és urbanisztikai különlegességet őrző város tárul fel a nézők előtt – egy hely, ahol kultúra és művészet évszázadok alatt egymásra találhatott.

A látványos nappali és esti felvételeken feltárulnak Szentpétervár jellegzetes látványosságai is, mint a Nyevszkij sugárút, a Nagy Pétert ábrázoló „Bronzlovas” vagy a hömpölygő Névára tekintő nemesi rezidenciák, és megelevenedik az a pezsgő kulturális és művészeti élet, ami évszázadok óta az egyik legfőbb vonzerejét adja a városnak.

Sajtókapcsolat, interjúszervezés

Zsarnai Gábor
PR / marketing
Pannonia Entertainment
Mobil: +36-30-455-0422
E-mail: sajto kukac pannonia-entertainment.com