A művészet templomai: Frida Kahlo – Viva la Vida – Díszbemutató az Uránia Nemzeti Filmszínházban

******************
FRISSÍTÉS – Köszönjük a rendkívüli érdeklődést! A rövid idő alatt beérkezett nagy számú regisztráció miatt a rendelkezésre álló helyek elfogytak, ezért elnézését kérjük, de további regisztrációkat sajnos már nem tudunk befogadni. Megértését köszönjük!
Kérem vegye fel velem a kapcsolatot, és emailben tájékoztatom, milyen egyéb módok tudnánk biztosítani Önnek a film megtekintését.
üdvözlettel,
Zsarnai Gábor
PR/marketing, Pannonia Entertainment
sajto@pannonia-entertainment.com

******************

A Pannonia Entertainment tisztelettel meghívja Önt és partnerét A művészet templomai sorozat legújabb epizódja: Giovanni Troilo Frida Kahlo – Viva la Vida című olasz nyelvű művészeti dokumentumfilm díszbemutatójára,

amelyet 2020. szeptember 17-én csütörtökön 18:00 órakor  tartunk az Uránia Nemzeti Filmszínház dísztermében. (1088 Budapest, Rákóczi út 21.)

A 90 perces filmet eredeti nyelven, magyar felirattal vetítjük. A vetítés előtt a bevezető előadást tart Sárosdy Judit művészettörténész.

Részvételi szándékát kérjük, az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével jelezze. A sikeres regisztrációról automatikus válasz emailt fog kapni néhány perc elteltével a megadott e-mail címre.

Ezúton is köszönjük, ha tud segíteni a mozibemutató hírének terjesztésében. Ezen az oldalon lejjebb görgetve letölthető sajtóanyagok is rendelkezésre állnak.

Bízunk benne, hogy el tud jönni, számítunk megtisztelő jelenlétére!

Üdvözlettel,
Pannonia Entertainment

Regisztráció a díszbemutatóra

Köszönjük a nagy érdeklődést, a vetítésre további regisztrációkat nem tudunk befogadni.

Bővebben a filmről

A művészet templomai: Frida Kahlo – Viva la Vida
színes, feliratos olasz ismeretterjesztő film, 90 perc, 2020
Rendező: Giovanni Troilo
Bemutató: 2020. szeptember 17.

A művészet templomai sorozat legújabb, 2020. szeptemberi premierfilmjében Frida Kahlo sokrétű személyiségét ismerhetjük meg többféle nézőpontból: a kortárs feminizmus forradalmian úttörő művészét, és a mögötte rejlő embert, aki saját megkínzott testének és viharos kapcsolatainak foglya volt.

A filmben Frida saját szavait idézzük fel levelei, naplója és személyes vallomásai alapján. A Mexikó szívébe vezető művészettörténeti utazáson narrátorként Asia Argento, a David di Donatello-díjas olasz színésznő kalauzolja végig a nézőket. Az eredeti dokumentumokat a Frida Kahlo életeseményeit felidéző és műveit elemző exkluzív szakértői interjúk színesítik, segítségükkel felfedezhetjük a közös vonásokat Frida két arca között. Természetesen megcsodálhatjuk leghíresebb festményeit, köztük több önarcképét is, amelyeket ma Mexikó legnevesebb múzeumaiban őriznek. A sorozatra jellemző, részletgazdag, közeli felvételeken feltáruló műalkotások mellett számos olyan archív fotó, eredeti öltözék és személyes tárgy is feltűnik a filmben, amelyeket eddig nem láthatott a közönség.

A filmet 2020. szeptember 17-től vetítik Budapesten az Urániában és országszerte az art mozikban, eredeti nyelven, magyar felirattal, a Pannonia Entertainment forgalmazásában.

Letölthető képanyag és trailer: https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1u_FNKx52aMltqIieHEtbDLcOApugdmu6

Sajtókapcsolat, interjúszervezés

Zsarnai Gábor
PR/marketing manager
Pannonia Entertainment
sajto@pannonia-entertainment.com