A művészet templomai: Frida Kahlo – Viva la Vida – Sajtóvetítés a Puskin Moziban

A Pannonia Entertainment tisztelettel meghívja Önt és partnerét Giovanni Troilo A művészet templomai: Frida Kahlo – Viva la Vida című művészeti dokumentumfilmjének sajtóvetítésére,

amelyet 2020. szeptember 15-én kedden 10:30-12:00 között tartunk a Puskin Moziban. (1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 18.)

A filmet eredeti nyelven, magyar felirattal vetítjük.

Részvételi szándékát kérjük, az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével jelezze. A sikeres regisztrációról automatikus válasz emailt fog kapni néhány perc elteltével a megadott e-mail címre.

************
FRISSÍTÉS (2020.09.09. 10:00) – A Puskin Mozi üzemeltetője, a Budapest Film Zrt. jelezte számunkra, hogy Fővárosi Önkormányzat a mai naptól minden intézményében elrendelte a maszk kötelező viselést. Emiatt Puskin Moziban zajló sajtóvetítésen kizárólag maszkban lehet részt venni. Megértését köszönjük!
************

A nagyközönség szeptember 17-től láthatja a filmet Budapesten az Uránia Nemzeti Filmszínházban és országszerte az art mozikban.

Számítunk megtisztelő jelenlétére!

Üdvözlettel,
Pannonia Entertainment

Regisztráció a sajtóvetítésre

A művészet templomai: Frida Kahlo – Viva la Vida

Bővebben a filmről

 

A művészet templomai: Frida Kahlo – Viva la Vida
színes, feliratos olasz ismeretterjesztő film, 90 perc, 2020
Rendező: Giovanni Troilo
Bemutató: 2020. szeptember 17.

A művészet templomai sorozat 2020. szeptemberi premierfilmjében Frida Kahlo sokrétű személyiségének két aspektusát ismerhetjük meg: a kortárs feminizmus forradalmian úttörő művészét, valamint az embert, aki saját megkínzott testének és feldúlt kapcsolatainak foglya volt. A David di Donatello-díjas olasz színésznő, Asia Argento mint narrátor segítségével megtalálhatjuk a közös vonásokat a művész két arca között. A filmben Frida saját szavait idézzük fel levelei, naplói és személyes vallomásai alapján. Az eredeti dokumentumokat interjúk színesítik, és megcsodálhatjuk Frida Kahlo olyan festményeinek rekonstrukcióit is, amelyeket ma Mexikó legkiemelkedőbb múzeumai őrzik.

A filmet 2020. szeptember 17-től vetítik Budapesten az Urániában és országszerte az art mozikban, eredeti nyelven, magyar felirattal, a Pannonia Entertainment forgalmazásában.

Letölthető képanyag és trailer: https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1u_FNKx52aMltqIieHEtbDLcOApugdmu6

Sajtókapcsolat, interjúszervezés

Zsarnai Gábor
PR/marketing manager
Pannonia Entertainment
sajto@pannonia-entertainment.com