Akik már nem öregszenek meg (They Shall Not Grow Old) – Sajtóvetítés az Art+ Cinemában

***********************
FRISSÍTÉS

Tegnap küldtük el az alábbi meghívót Peter Jackson egyedülálló I. világháborús dokumentumfilmje, az Akik már nem öregszenek meg sajtóvetítésére, és nyomban szembesültünk is a ténnyel, hogy szintén jövő hétfőn délelőtt van egy új magyar film sajtóvetítése is.

Mivel nem szeretnénk megosztani az újságíró-társadalmat, az Akik már nem öregszenek meg c. film sajtóvetítését dec. 2. hétfő 10:30-ról 12:15-re módosítottuk. A helyszín változatlanul az Art+ Cinema. Az eddig beérkezett regisztrációk változatlanul érvényesek, az új regisztrációk már a 12:15-ös kezdésre vonatkoznak. Bízunk benne, hogy minden érdeklődő kolléga részére alkalmas lesz az új időpont is!
***********************

A Pannonia Entertainment tisztelettel meghívja Önt és partnerét Peter Jackson Akik már nem öregszenek meg (They Shall Not Grow Old) című filmjének sajtóvetítésére.

amelyet 2019. december 2-án hétfőn 12:15-kor tartunk az Art+ Cinemában. (1074. Budapest Erzsébet krt. 39.)

A 99 perces filmet eredeti (angol) nyelven, magyar felirattal vetítjük.

Számítunk megtisztelő jelenlétére!

Részvételi szándékát kérjük, az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével jelezze.

Üdvözlettel,
Pannonia Entertainment

Regisztráció a sajtóvetítésre

Akik már nem öregszenek meg (They Shall Not Grow Old) - Sajtóvetítés

Bővebben a filmről

Akik már nem öregszenek meg
(They Shall Not Grow Old)
színes, feliratos angol-új-zélandi dokumentumfilm, 99 perc, 2019 (16)
rendező: Peter Jackson
Korhatár: 16

Magyarországi bemutató: 2019. december 5.

Forgalmazó: Pannonia Entertainment

Az első világháború lezárásának századik évfordulója alkalmából a Peter Jackson, A Gyűrűk Ura trilógia Oscar-díjas rendezője Akik már nem öregszenek meg (They Shall Not Grow Old) címmel lélegzetelállító dokumentumfilmet készített, amelynek anyagát a BBC és a Brit Birodalmi Hadtörténeti Múzeum több mint 600 órányi hang- és filmfelvételéből válogatta össze. Jackson és stábja a száz éves archív felvételeket páratlan technikai bravúrral mozi minőségűre restaurálta és utólagosan színessé is varázsolta ezeket. A fekete-fehér felvételek kiszínezése eddig sosem látott részleteket tár fel a nézők számára a háború mindennapjairól, filmjében „életre kel a történelem” (The Hollywood Reporter) és megelevenednek a vásznon azoknak az embereknek a történetei, akik testközelből tapasztalták meg a háború tragédiáját.
A film magyar felirattal, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai mozikba, a bemutató december 5-én lesz az Uránia Nemzeti Filmszínházban.

Sajtókapcsolat, interjúszervezés

Zsarnai Gábor
PR / marketing
Pannonia Entertainment
Mobil: +36-30-455-0422
E-mail: sajto kukac pannonia-entertainment.com