Intimissimi on ice – Jégrevü közvetítés a veronai arénából

Az Intimissimi on ice október 6-án és 7-én visszatér A szépség legendája: A jégrevü (A Legend of Beauty: The Ice Show) című előadással, amely már hét egymást követő évben nyűgözte le az Arena di Veronában összegyűlt nézőket, összehozva a nemzetközi jégtánc legnagyobb bajnokait az opera és a popzene tehetségeivel. Két este a színtiszta olasz divattal és stílussal.
Az Arena műsorának történetében először, a főszereplők a világ minden pontjáról érkező olimpiai bajnokok lesznek, mint például Shizuka Arakawa, Stéphane Lambiel, „A cár”, azaz Jevgenyij Pljuscsenko, valamint a Meagan Duhamel–Eric Radford és Meryl Davis–Charlie White párosok. Jégtáncbemutatójuk alatt a csodálatos Andrea Bocelli énekel, kosztümjeiket pedig a legnagyobb olasz divatdiktátor, Chiara Ferragni tervezte.
Az idei év fontos híre, hogy a világ legnagyobb amfiteátrumának közepén is a jég lesz az úr, ezzel biztosítva egy lélegzetelállító, 360 fokos nézőtéri élményt.
Nagy örömmel várjuk október 6-án és 7-én az Arena di Veronában, hogy együtt éljünk át ismét egy új és csodás álmot a jégen.