Mirusia – Egy angyali hang, André Rieu szopráncsillaga Ausztráliából

Előzetes


Hamarosan.

Adatlap

Hamarosan.

Képek

Hamarosan.

Hol vetítik?

Hamarosan.

Letöltések

Hamarosan.

A milliók számára csak „Ausztrália angyalaként” ismert Mirusia Louwerse több mint tíz évig turnézott a világ körül André Rieu-vel mint a Johann Strauss Zenekar szopráncsillaga.  Kristálytiszta, csilingelő hangszíne libabőrössé teszi hallgatóját! Mirusia „Holnap ugyankekkor!” koncertturnéján rögzített, magával ragadó, telt házas, hibátlan koncertje felvonultatja a közönség kedvenceit: az Ave Mariát, a Pie Jesút és a Ne sírj értem, Argentínát. Az André Rieu által kísért Ave Maria-interpretációja már eddig több mint 52 millió FB megtekintést ért el!

Mirusia 21 évesen, a valaha volt legfiatalabb énekesként nyerte el a rangos Joan Sutherland Lovag Opera-díjat. A moziba járó közönség most világszerte megtapasztalhatja elbűvölő koncertjének varázsát: ahogy Mirusia csordultig tölti szívünket egy szebb holnapba vetett reménnyel. 

„Büszke vagyok rá, hogy ott lehettem, amikor karrierje kezdődött, és láthattam, amint felível. Mivel volt szerencsém együtt dolgozni ezzel a hihetetlenül tehetséges ifjú hölggyel, csak a legjobbakat kívánhatom neki szóló karrierje során!” André Rieu