Nem vagyok sorozatgyilkos (2016)

Előzetes

Adatlap

Nem vagyok sorozatgyilkos (I Am Not A Serial Killer)
ír-angol-amerikai thriller, 104 perc, 2016 (18)
Magyarországi bemutató: 2018. június 28.
Korhatár: 18 éven felülieknek

Rendező: Billy O’Brien
Forgatóköny:: Billy O’Brien, Christopher Hyde, Dan Wells
Zene: Adrian Johnston
Főszereplők: Christopher Lloyd, Laura Fraser, Karl Geary, Max Records, Christina Baldwin, Dee Noah, Lucy Lawton, Anna Sundberg

Képek

Previous Image
Next Image

info heading

info content

Letöltések

Hol vetítik?

“John Wayne Cleavernek hívnak. 15 éves vagyok, és a hullák a hobbim. A terapeutám szerint szociopata vagyok. De nem vagyok sorozatgyilkos.” John megszállottan érdeklődik a sorozatgyilkosok iránt, de nem szeretne hozzájuk hasonlóvá válni. Pedig óriási a kísértés…Mivel gyerekkora óta a családja által üzemeltetett halottasházban segédkezik, hozzászokott a holttestek látványához és meg is kedvelte őket. Azok legalább az élőktől eltérően nem kérnek számon rajta minduntalan emberi érzéseket. Amikor egy brutális sorozatgyilkos elkezdi áldozatait szedni a kisvárosban, kénytelen felülírni a maga számára alkotott szabályokat, amelyekkel eddig kordában tartotta a benne lakozó sötétséget. Nyomozni kezd a tettes után, akiről egyre inkább az a benyomása: természetfeletti képességekkel bír.

Dan Wells azonos című, hazánkban is nagy sikert aratott bestsellere alapján készült horror-thrillerben a Vissza a jövőbe trilógia Dokija, Christopher Lloyd merőben új, hátborzongató szerepkörben tűnik fel. Az ír Billy O’Brien rendezésében elkészült film világszerte sikerrel mutatkozott be a fesztiválokon – többek között a rangos Londoni Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában is – és összesen 10 fődíjat nyert különféle horror- és fantasy filmfesztiválokon.