Stevie Nicks 24 Karat Gold – A koncert

Előzetes

Adatlap

Hamarosan.

Képek

Hol vetítik

 

Budapest Pólus Mozi TBA https://poluscentermozi.hu/
Budapest Cinema City – Aréna Pláza 2020. október 23., péntek https://www.cinemacity.hu/
Budapest Corvin Mozi 2020. október 21., szerda https://corvinmozi.hu/

Letöltések

Hamarosan.

A filmben a legkedvesebb Nicks dalok csendülnek fel: a szóló karrier ékköveitől a Fleetwood Mac bandában énekelt „Rhiannon,” „Stop Draggin’ My Heart Around,” „Edge of Seventeen,” „Stand Back,” „Landslide” című számokon át a platina albumán megjelent, ritkán hallható szerzeményekig.

A produkcióból bensőséges történeteket tudhatunk meg arról, hogyan születtek a legismertebb, örökzöld slágerek – szövegük és dallamuk –, amelyek máig a zeneszerető közönség nemzedékei számára a mindennapok részei. 

A filmet Joe Thomas rendezte, aki egyben a producer is volt. A felvételek Nick híres, 67 városban telt házas, 24 Karat Gold turnéján készültek, Indianapolisban és Pittsburgh-ben, 2017-ben.

„A 24 Karat Gold turné életem kedvenc turnéja. Nemcsak a dalaimat énekelem, de elmesélhettem születésük történetét is – most először. Imádom a gondolatot, hogy most megoszthatom ezt a koncertélményt a közönségemmel, a rajongókkal. 24 Karat Gold tőlem Nektek!” – lelkendezett Stevie Nicks a mozikba jutó alkotás kapcsán.

Kymberli Frueh, a Trafalgar Releasing vezető alelnöke, beszerzési igazgatója nyilatkozata szerint „Izgatottak vagyunk, hogy a BMG-vel és Stevie Nicks csapatával dolgozhatunk együtt ezen a sorsdöntő, a világ minden pontjára eljutó mozis eseményen, a rajongótábor nagy örömére. Stevie legendás karrierje immár negyven éve töretlen, amellyel több nemzedéknyi, megszámlálhatatlan rajongót nevelt ki. 24 Karat Gold koncertjén elhangzó számai közt találjuk legbefutottabb slágereit szólista korából, de szép számmal akad a Fleetwood Mac együtteshez köthető, ma már klasszikus is.”

Stevie Nicks-ről

Stevie Nicket széles körben az egyik legjelentékenyebb női előadóként jegyzik, aki páratlan pályát futott be: 6 Top Ten albuma, 8 Grammy jelölése volt, és ő az első nő, akit kétszer is beválasztottak a Rock & Roll Hírességek Csarnokába – 1998-ban a Fleetwood Mac együttes tagjaként, 2019-ben pedig mint szólistát. Együttesbeli és szóló karriere során több mint 140 millió lemezt adott el, és több Grammí-díjat tudhat magáénak.

Budapest Pólus Mozi TBA https://poluscentermozi.hu/
Budapest Cinema City – Aréna Pláza 2020. október 23., péntek https://www.cinemacity.hu/
Budapest Corvin Mozi 2020. október 21., szerda https://corvinmozi.hu/