Bridget naplója (Saint Frances) – Sajtóvetítés a Puskin Moziban

A Pannonia Entertainment tisztelettel meghívja Önt és partnerét Alex Thompson és Kelly O’Sullivan Bridget naplója (eredeti címén Saint Frances) című filmjének sajtóvetítésére,

amelyet 2020. szeptember 8-án kedden 10:30-től tartunk a Puskin Moziban. (1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 18.)

A filmet eredeti nyelven, magyar felirattal vetítjük.

Részvételi szándékát kérjük, az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével jelezze. A sikeres regisztrációról automatikus válasz emailt fog kapni néhány perc elteltével a megadott e-mail címre.

A nagyközönség szeptember 17-től láthatja a filmet. Ezúton is köszönjük, ha tud segíteni a mozibemutató hírének terjesztésében. Ezen az oldalon lejjebb görgetve letölthető filmismertetők is rendelkezésre állnak, ill. szeptember 8-tól, a sajtóvetítést követően egy részletesebb sajtóanyag is rendelkezésre áll majd.

Számítunk megtisztelő jelenlétére!

Üdvözlettel,
Pannonia Entertainment

Regisztráció a sajtóvetítésre

Bridget naplója (Saint Frances) sajtó

Bővebben a filmről

Bridget naplója
(Saint Frances)
színes, feliratos amerikai vígjáték, dráma, 101 perc, 2020
Korhatár: 16
Mozipremier: 2020. szeptember. 17
Forgalmazó: Pannonia Entertainment

A történet főhőse, a chicagói Bridget 34 éves, identitászavarral küzd, kapuzárási pániktól szenved, de a nyár beköszöntével kezdenek jól alakulni a dolgai: találkozik egy helyes fiúval, és munkát is talál, egy hatéves kislány bébiszittereként. Ám a tündéri Frances meglehetősen öntörvényű gyerek, és miközben Bridget megpróbálja elnyerni a bizalmát, a kislány szülei között növekvő feszültséggel is meg kell küzdenie. Ráadásul a terhességi teszt eredménye pozitív lesz. Miközben zavaros emberi kapcsolataiban próbál navigálni, onnan merít erőt, ahonnan a legkevésbé várta: a nem mindennapi gyerekkel alakuló barátságából.

Alex Thompson rendező és a főszerepben remeklő, valamint a forgatókönyvet is jegyző Kelly O’Sullivan filmje bátor, őszinte és friss hangvételű indie vígjáték/dráma, egy szívmelengető alkotás, amely kendőzetlen humorral, empátiával, és óriási szeretettel mesél a női lét tabuként kezelt témáiról és problémáiról – nem csak nőknek. Az „amerikai Bridget Jones”-ként is emlegetett film a miskolci Cinefest Nemzetközi Filmfesztivál egyik legnépszerűbb alkotása volt, emellett a nemzetközi kritikusvilág és a közönség is szeretettel fogadta: az SXSW Filmfesztiválon elnyerte a Zsűri különdíját és a közönségdíjat, a Champs-Élysées Filmfesztiválon a Kritikusok díját és a közönségdíjat, valamint a Chicagói Filmkritikusok Filmfesztiváljának közönségdíját is.

A film szeptember 17-től érkezik országszerte a mozikba, eredeti nyelven, magyar felirattal.

„Inspirálóan bátor és meglepően új megközelítés” Variety
„Szédületes humorú, bátorító üzenet a nőknek” Slashfilm
„Erőteljes, érzelmileg teljesen lehengerelt!” RogerEbert.com
„Utazásra visz az érzelmek országútján.” Pajiba
„Valóságos és szívből jövő sztori.” Cinapse

Letölthető képanyag és trailer: https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1uE3–egqaF9EkF0-kQfraBfRisdbohwy

Sajtókapcsolat, interjúszervezés

Zsarnai Gábor
PR/marketing manager
Pannonia Entertainment
sajto@pannonia-entertainment.com