Buena Vista Social Club: Adios – Sajtóvetítés a Cinema MOM moziban

A Pannonia Entertainment tisztelettel meghívja Önt Lucy Walker Buena Vista Social Club: Adios című filmjének sajtóvetítésére,

amelyet 2021. december 7-én 10:30-kor tartunk a Cinema MOM moziban. (MOM Park, 1123 Budapest, Alkotás utca 53.)

A 110 perces filmet eredeti nyelven, magyar felirattal vetítjük.

Részvételi szándékát kérjük, az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével jelezze. Számítunk megtisztelő jelenlétére!

A nagyközönség december 16-tól láthatja a filmet. Ezen az oldalon lejjebb görgetve letölthető sajtóanyagokat is talál, köszönjük előre is a segítségét a bemutató hírének terjesztésében.

Üdvözlettel,
Pannonia Entertainment

Regisztráció a sajtóvetítésre

Buena Vista Social Club Adios - Sajtóvetítés a Cinema MoM-ban

Angol nyelvű előzetes

Mozivásznon búcsúznak a Buena Vista Social Club sztárjai

December 16-tól érkezik a hazai mozikba a Buena Vista Social Club – Adios című zenés dokumentumfilm, amelyben a világhírű kubai világzenei társulat tagjai visszatekintenek több évtizedes közös történetükre.

Több mint húsz év telt el azóta, hogy megjelent a Buena Vista Social Club első albuma és Wim Wenders róluk készített, Európai Filmdíjjal és számost további fesztiváldíjjal elismert, Oscar-díjra jelölt mozifilmje. Az együttes 1997-es lemezével robbant be a köztudatba, és amellett, hogy muzsikájukkal új színeket festettek Kuba páratlanul sokszínű zenei palettájára, utánozhatatlan hangulatú koncertjeikkel világ minden tájára – köztük Magyarországra is – magukkal vitték a vibráló latin életérzést.

A most mozikba kerülő folytatásban, Lucy Walker Buena Vista Social Club: Adios című zenés dokumentumfilmjében a zenekar tagjai visszatekintenek zenei karrierjükre, felidézik, hogy milyen hihetetlen véletlenek sorozata hozta őket össze, és megemlékeznek zenésztársaikról, akik sajnos már nincsenek köztünk. Természetesen koncertfelvételek sem hiányozhatnak a filmből, az együttes amerikai és angliai turnéjáról láthatunk részleteket.

A film december 16-tól érkezik a mozikba, eredeti nyelven, magyar felirattal, a Pannonia Entertainment forgalmazásában. Budapesten a Corvin, Toldi, Művész és Tabán moziban vetítik, emellett országszerte számos helyszínen, többek között Szegeden, Pécsett, Miskolcon, Kecskeméten, Szombathelyen, Szolnokon, Szentendrén, Cegléden, Sárospatakon és Berettyóújfalun is bemutatják.

Letölthető képanyag és plakát: https://cloud.pannonia-entertainment.com/index.php/s/r2QJXtRD56hmFDP

Sajtókapcsolat

Zsarnai Gábor
PR / marketing
Pannonia Entertainment
E-mail: sajto kukac pannonia-entertainment.com