Depeche Mode plakát előrendelés

November 21-től érkezik a mozikba a Depeche Mode legújabb mozifilmje, a “Spirits of the Forest”. A film országszerte több mint ötven moziban látható (teljes mozilista itt).

További jó hír, hogy a film hivatalos magyar nyelvű nyomtatott moziplakátja november 18. hétfőtől megvásárolható!

Mivel csak korlátozott számú nyomtatott plakát készült, a várható nagy érdeklődés miatt elkészítettük ezt az előrendelési felületet, hogy aki mindenképp szeretne hozzájutni plakáthoz, előre tudja jelezni.

Tudnivalók a Depeche Mode: Spirits in the Forest plakát vásárlással kapcsolatban:

  • a plakát mérete: 70x100cm (B1 méret).
  • a plakát ára: 2500 Ft (azok számára, akik felmutatják a Pólus Mozi “Depeche Mode: Spirits in the Forest” vetítésre szóló jegyüket, kedvezményesen 1990 Ft).
  • a plakát csak személyesen vásárolható meg, két budapesti mozi jegypénztárában, 2019. november 25-tól kezdődően: Pólus Mozi (1152 Bp., Szentmihályi út 131.) és Art+ Cinema (1074 Bp., Erzsébet krt. 39., körút-Dob u. sarka).
  • postai kézbesítést sajnos nem tudunk biztosítani. A vidéken élő érdeklődőket kérjük, hogy a baráti/rajongói körtől kérjenek segítséget a plakát beszerzésében és eljuttatásában.
  • plakát előrendelés az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges, a készlet erejéig. Amíg ezen az oldalon nincs kiírva, hogy a plakátok elfogytak és további előrendelés nem lehetséges, az azt jelenti, hogy még van készleten.
  • Ha kitöltöd ezt az előrendelési űrlapot, garantáltan félre lesz téve a Te nevedre a kért darabszámú plakát, az űrlapban megjelölt mozi jegypénztárában és november 18-30. között bármelyik nap átveheted és kifizetheted, az adott mozi nyitvatartási idejében.
  • Ha valami közbejön és lemondod az előrendelést, arra kérünk jelezd emailben a marketing kukac pannonia-entertainment.hu e-mail címen. A plakát rendeléssel kapcsolatos további kérdés kapcsán írj nekünk a marketing kukac pannonia-entertainment.com címre.

Plakát előrendelési űrlap

Depeche Mode plakát rendelés
Melyik moziban szeretnéd átvenni?