Egy tolvaj lánya – Sajtóvetítés a CinemaMOM moziban

A Pannonia Entertainment tisztelettel meghívja Önt és partnerét Belén Funes Egy tolvaj lánya című filmjének sajtóvetítésére,

amelyet 2021. október 28-án 10:30-kor tartunk a CinemaMOM moziban. (MOM Park, 1123 Budapest, Alkotás utca 53.)

A 83 perces filmet eredeti nyelven, magyar felirattal vetítjük.

Részvételi szándékát kérjük, az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével jelezze.

Számítunk megtisztelő jelenlétére!

Üdvözlettel,
Pannonia Entertainment

Regisztráció a sajtóvetítésre

Egy tolvaj lánya

Bővebben a filmről

Nem cipelhetjük egyedül a terhet…

Sara egész életében egyedül volt. Most, 22 évesen, immár egy kisgyermekkel az a vágya, hogy öccsével és gyermeke apjával egy családot alkossanak. Tudja, hogy ennek a legfőbb akadálya a saját apja, a börtönből szabaduló Manuel lehet, ezért úgy dönt, hogy távol tartja őt maguktól. Kénytelen azonban belátni, hogy csak úgy tud megállni a lábán, ha segítséget kér apjától, aki eleinte képtelen támogatni lányát a saját kudarcaiból fakadó kiábrándultsága miatt. Idővel azonban mindketten rádöbbennek, hogy a régmúlt sérelmein is felül lehet emelkedni, tovább lehet lépni.

Belén Funes katalán rendezőnő első filmje tizenhárom Gaudí-jelölést kapott, amelyből hármat váltott díjra, valamint elnyerte a legjobb elsőfilmesnek járó „spanyol Oscart”, a Goya-díjat. A főszerepet alakító Greta Fernández San Sebastiánban, Málagában, Thessalonikiban is megkapta a legjobb női főszereplőnek járó elismerést. Érdekesség, hogy a két főszereplő a való életben is vér szerinti kapcsolatban áll egymással, így különösen hiteles alakítást nyújtanak az apa és lánya szerepében. A film Magyarországon a 2020-as Spanyol Filmhéten mutatkozott be nagy sikerrel.

Sajtókapcsolat

Zsarnai Gábor
PR / marketing
Pannonia Entertainment
E-mail: sajto kukac pannonia-entertainment.com