Indiana Jones trilógia – Sajtóvetítések a Cinema MOM moziban

A Pannonia cégcsoport tisztelettel meghívja Önt és partnerét az Indiana Jones filmsorozat első három epizódja újra-bemutatójának sajtóvetítéseire, amelyeket

2024. április 12-én

11:00-kor (Az elveszett frigyláda fosztogatói),

13:30-kor (…a végzet temploma)

és 16:00-kor (…az utolsó kereszteslovag) tartunk a Cinema MOM moziban. (MOM Park, 1123 Budapest, Alkotás utca 53.)

Részvételi szándékát kérjük, az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével jelezze. A részvétel regisztrációhoz kötött!

Számítunk megtisztelő jelenlétére!

Üdvözlettel,
Pannonia Entertainment

Regisztráció a sajtóvetítésre

A sajtóvetítések technikai okok miatt elmaradnak! Az emiatt okozott esetleges kellemetlenségek miatt elnézésüket kérjük!

Természetesen ez a film bemutatóját nem befolyásolja, bármelyik mozinkban megtekinthetik a filmeket műsorrendi vetítések formájában sajtójeggyel, díjmentesen. Ehhez kérem jelezzék emailben, hogy mely vetítéseket szeretnék megtekinteni, hogy el tudjunk rakni a nevükre jegyeket. (max. 2/jelentkezés)

Bővebben a filmekről

Áprilisban ismét mozikban a klasszikus Indiana Jones trilógia!

A Pannónia Movie Kft. soron következő mozisorozatos eseményének központjában három hétig Harrison Ford ikonikus kalandora áll majd.

Régi terve valósulhat meg a Pannónia Movie Kft.-nek, ugyanis még a Sors tárcsájának bejelentése előtt kilátásban volt, hogy újra mozivásznon élhessük át a ’80-as évekbeli, Steven Spielberg dirigálta klasszikus Indy kalandokat, azonban ez mindeddig nem valósulhatott meg. A filmsorozat minimális aktualitást már kapott tavasszal, hisz John Williams 54. Oscar-jelölését hozta el az immár Disney égisze alatt készült darab (Grammyt pedig kapott is érte), ez pedig egy szép párhuzam a régi trilógiával, hisz a zeneszerző annak mindhárom tagjáért szintén megkapta a nominációt. 

Az 1981-es Az elveszett frigyláda fosztogatóit április 18-tól egy hétig lehet majd elcsípni a mozikban; az 1984-es, de időrendileg korábban játszódó A végzet templomát április 25-től, míg az 1989-es trilógiazárót, Az utolsó kereszteslovagot május 2-től május 8-ig lehet keresni a műsoron. Az esemény ezúttal a Pannónia Mozihálózat fővárosi multiplexeire korlátozódik, azaz a Pólus Mozira, a Cinema MOM-ra, a Gobuda Mozira és Lurdy Mozira.

Mai szemmel mindenhova jut egy érdekesebb popkulturális arc kisebb, de inkább nagyobb szerepekben. A mozitörténelmi nyitójelenet során látni a még igen fiatal Alfred Molinát (avagy a későbbi Doctor Octopus-t), a középső epizódban Picúrként ott van – a hosszú kihagyás után – az elmúlt két évben ismét berobbant és másodvirágzását élő, tavaly Oscart nyert Ke Huy Quan (akit gyerekszínészként még a Kincsvadászok tagjaként is láthattunk), végül pedig a harmadik darabban Indiana apjaként felejthetetlen Sean Connery játéka.

Persze ehhez a felejthetetlen dinamikához nekünk magyaroknak nélkülözhetetlen Sinkovits Imre orgánuma is. A filmek klasszikus felújított szinkronnal kerülnek bemutatásra. Sinkovits mellett így aztán olyan jellegzetes, sajnos mára távozott színészeket hallhatunk majd ismét, mint Versényi László, Gesztesi Károly, Makay Sándor, Dózsa László, Kristóf Tibor, Kézdy György, Józsa Imre vagy Izsóf Vilmos. Ezek még a 3. rész mozipremierének idejéről származnak a régi Pannónia termeiben felvéve.

Felújítást viszont nem csak a hang, hanem a kép is kap, mert az alkotásokat a legfrissebb 4K-s transferrel tűzzük műsorra, így biztosítva a legmodernebb moziélményt. Várjuk a Fiatalúr minden rajongóját áprilisban termeinkbe, hogy átélhessék az óriásgolyó elől való menekülést, a csillés üldözést a bányában, vagy az oldalkocsis hajszát ott, ahová eredetileg szánta Spielberg és George Lucas ezen akciókat: a mozikba!

Letölthető anyagok: Kérem kattintson ide a megtekintéshez!

Sajtókapcsolat

Zsarnai Gábor
PR / marketing
Pannonia Entertainment
E-mail: sajto kukac pannonia-entertainment.com