Jean Seberg – Sajtóvetítés a Cinema MOM moziban

A Pannonia Entertainment tisztelettel meghívja Önt és partnerét Benedict Andrews Jean Seberg című filmjének sajtóvetítésére,

amelyet 2021. november 22-én hétfőn 10:30-kor tartunk a Cinema MOM moziban. (MOM Park, 1123 Budapest, Alkotás utca 53.)

A 102 perces filmet eredeti nyelven, magyar felirattal vetítjük.

Részvételi szándékát kérjük, az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével jelezze.

Számítunk megtisztelő jelenlétére!

Üdvözlettel,
Pannonia Entertainment

Regisztráció a sajtóvetítésre

Jean Seberg - Sajtóvetítés a Cinema MoM-ban

Bővebben a filmről

Jean Seberg híres amerikai színésznő, aki Jean-Luc Godard „Kifulladásig” című filmjének női főszerepéről ismert. Tragikus történetéről Kirsten Stewart főszereplésével készült életrajzi dráma-krimi-thriller, amely számos nemzetközi filmfesztiválon sikerrel szerepelt, és a kritikák mind kiemelték Stewart brilliáns alakítását.
 
A valós események alapján készült filmben Seberg nyílt házasságban él férjével, Romain Garyvel, akivel egy gyermeket nevelnek Párizsban. Hollywoodi útra készül, hogy ottani karrierjét népszerűsítse, és szeretetben elbúcsúzik férjétől. A repülőgép első osztályán szemtanúja, hogy a Fekete Párducok híres aktivistája, Malcolm X unokatestvére jelenetet rende: a férfi ragaszkodik ahhoz, hogy oda ülhessen, ahová akar, és azt állítja, hogy „királyi családtagként” kellene bánni vele. Seberg vonzódni kezd hozzá; a férfi Hakim Jamalként mutatkozik be. Az Egyesült Államokba érkezve Seberg észreveszi, hogy a repülőtéren a fekete aktivisták kisebb tüntetésbe kezdenek, hogy jelezzék nemtetszésüket a bánásmód miatt, amelyet Jamal és útitársai kaptak a járaton, azt sugallva, hogy az egész incidenst a nyilvánosság és a légitársaság lejáratása érdekében rendezték meg. Seberg csatlakozik a tüntetőkhöz, és szolidaritásból felemeli az öklét a „fekete erő” tisztelgésével. A nő nem veszi észre, hogy az FBI beépített emberei a repülőtéren tartózkodnak, és lefényképezik őt az aktivistákkal együtt. A fényképet ezután feldolgozzák, és az FBI úgy dönt, hogy amíg az Egyesült Államokban van, figyelni fogják a tevékenységét, és lehallgatják a telefonbeszélgetéseit.
 
A film november 25-től érkezik a hazai mozikba, eredeti nyelven, magyar felirattal, a Pannonia Entertaiment forgalmazásában.

Sajtókapcsolat

Zsarnai Gábor
PR / marketing
Pannonia Entertainment
E-mail: sajto kukac pannonia-entertainment.com