A művészet templomai – Raffaello: Az ifjú zseni – Zárt körű szakmai vetítés az Art+ Cinemában

Az Artkalauz Kiállítási Magazin és a Pannonia Entertainment filmforgalmazó tisztelettel meghívja Önt és partnerét Massimo Ferrari A művészet templomai – Raffaello: Az ifjú zseni című filmjének zárt körű szakmai vetítésére,

amelyet 2021. szeptember 22-én szerdán 18:00-kor tartunk az Art+ Cinemában. (1074. Budapest Erzsébet krt. 39.)

A 90 perces filmet eredeti (angol) nyelven, magyar felirattal vetítjük.

A vetítés előtt Lantos Anikó, az Artkalauz Kiállítási Magazin főszerkesztője bemutatja az ingyenes művészeti programajánló kiadványt és Zsarnai Gábor, a Pannonia Entertainment marketing vezetője ismerteti A művészet templomai ismeretterjesztő mozifilm sorozatot.

Részvételi szándékát kérjük az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével jelezze, megjelölve a kiválasztott dátumot és az igényelt jegyek számát. A sikeres regisztrációról automatikus válasz üzenetet kap néhány perc elteltével a megadott e-mail címre.

Számítunk megtisztelő jelenlétére!

Üdvözlettel,
Artkalauz Kiállítási Magazin és Pannonia Entertainment

     

Regisztráció a vetítésre

Raffaello: Az ifjú zseni - zárt körű

 

Bővebben a filmről

A művészet templomai – Raffaello: Az ifjú zseni

A művészet templomai képzőművészeti sorozat legújabb premierfilmje a reneszánsz festőzseniről, Raffaello Sanzióról emlékezik meg. A filmet 2020-ban, a festő halálának 500. évfordulója alkalmából készítették, és Olaszországtól Ausztráliáig több mint 60 országban bemutatják.

Az alkotás A művészet templomai sorozat 2017-es, A festőfejedelem című epizódja után teljesen új megközelítésben vizsgálja Raffaello művészetét: Massimo Ferrari filmje a rendkívüli női portrékon keresztül közelít az urbinói művész életpályájához és művészetéhez. Az anya, a szerető, a megbízó, az istennő – megannyi fontos nőalak Raffaello képein. A kiválasztott alkotások – köztük a Madonna-képek, a Galatea diadala, a La fornarina, a Hölgy fátyollal – alapos elemzése révén új perspektívából tárul fel az abszolút szépség titkát fáradhatatlanul kutató művész munkássága.

Az elmélyülést a sorozat védjegyévé vált részletgazdag közeli felvételek és szakértői interjúk, műelemzések segítik. A festőzseni élettörténetét Giordano Poloni díjnyertes illusztrátor képzeletgazdag animációi teszik még szemléletesebbé, amelyek álomszerű, mítosz, legenda és valóság határán mozgó képi világában megelevenednek Raffaello életének legfontosabb pillanatai.

 

Kapcsolat

PANNONIA ENTERTAINMENT

Zsarnai Gábor
PR / marketing vezető
Mobil: +36-30-455-0422
E-mail: sajto kukac pannonia-entertainment.com