REGISZTRÁCIÓ – Cerceruska népmese vetítés és kiállítás, kézműves foglalkozás a Magyar Kultúra Napján a Cinema MOM-ban

Január 22-én ünnepeljük a Magyar Kultúra Napját. Annak érdekében, hogy a fiatal generáció számára is közelebb hozzuk ezt a hagyományt, a Cinema MOM-ban speciális gyermekprogramokkal – népmese vetítéssel és kiállítással, kézműves foglalkozással és bábszínházi előadással – várjuk a közönséget.

A program keretében a Kecskeméti Animációs Filmstúdió 2002-ben készült Magyar népmesék sorozatának Cerceruska című epizódját láthatják a gyerekek a mozi emeleti folyosójának kivetítőjén, s hozzá kapcsolódva egy érdekes kiállítás is megtekinthető a rajzfilm képeiből, melynek kurátora az epizód rendezője, Horváth Mária.

A kiállítás 9:20-kor kezdődő ünnepélyes megnyitóján vendégünk Mikulás Ferenc, a Kecskeméti Animációs Filmstúdió alapító-vezetője, és reményeink szerint Horváth Mária, a Cerceruska rajzfilm rendezője is jelen lesz.

A kiállításmegnyitót követő egy órában, 9:45-10:45-ig kézműves foglalkozásra invitáljuk a gyerekeket és a kedves szülőket, nagyszülőket: Szandavári Emese akvarellfestő és művészetpedagógus, az Art’Em Stúdió vezetője tart interaktív alkotóműhelyt, a Cerceruska gazdag motívumkincséhez kapcsolódva.

A részvétel díjtalan, részvételi szándékát kérjük, az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével jelezze. A sikeres regisztrációról néhány percen belül automatikus válaszlevelet küldünk.

Számítunk megtisztelő jelenlétére!

Üdvözlettel,
Cinema MOM

Regisztráció az ingyenes programokra

MOM Magyar Kultúra Napja kézműves program
Mennyi idős(ek) a gyermek(ek)?

Képek korábbi kézműves foglalkozásokról

A foglalkozások témája és típusa természetesen mindig változik, a résztvevő gyerekek korosztályától függően 🙂