Ronnie Wood – Isten tenyerén – Sajtóvetítés a Puskin Moziban

A Pannonia Entertainment tisztelettel meghívja Önt és partnerét Mike Figgis Ronnie Wood – Isten tenyerén című filmjének sajtóvetítésére,

amelyet 2020. október 15-én csütörtökön 10:30-től tartunk a Puskin Moziban. (1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 18.)

A 82 perces filmet eredeti nyelven, magyar felirattal vetítjük.

Részvételi szándékát kérjük, az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével jelezze. A sikeres regisztrációról automatikus válasz emailt fog kapni néhány perc elteltével a megadott e-mail címre.

Számítunk megtisztelő jelenlétére!

Üdvözlettel,
Pannonia Entertainment

Regisztráció a sajtóvetítésre

Ronnie Wood sajtó

Bővebben a filmről


Ronnie Wood – Isten tenyerén

Portréfilm a Rolling Stones legendás gitárosáról

Október 22-től érkezik országszerte a mozikba Mike Figgis zenés dokumentumfilmje, amely meghitt portrét állít a Rolling Stones legendás gitárosa, Ronnie Wood előtt, mint zenész, művész és örök túlélő. A film a hetvenes éveiben még mindig az élvonalba tartozó zenész karrierének szerény, észak-londoni kezdeteitől – ahol idősebb testvérei inspirálták, hogy rockzenésszé váljon –  az immár ötven éve tartó pályája csúcsáig jut el, amely a rocktörténet olyan nagyságaival dolgozott, mint  a The Birds, Jeff Beck, The New Barbarians, Rod Stewart, The Faces és persze a The Rolling Stones.

 A filmben Ronnie Wood őszinte vállomásokban kalauzolja végig a nézőket élete történetén, zenei és festőművészi pályafutásán, olyan barátokat, kollégákat is megszólaltatva, mint Damian Hirst, Mick Jagger, Keith Richards, Imelda May vagy Rod Stewart.

Sajtókapcsolat, interjúszervezés

Zsarnai Gábor
PR/marketing manager
Pannonia Entertainment
sajto@pannonia-entertainment.com