Szakmai regisztráció – Cerceruska kiállítás megnyitó a Magyar Kultúra Napján a Cinema MOM-ban

MEGHÍVÓ

A Cinema MOM-ot üzemeltető Pannonia Movie Kft. szeretettel meghívja Önt és családját a Magyar Kultúra Napja alkalmából rendezett kiállítás megnyitójára,

amelyet 2023. január 22-én vasárnap reggel 9:20-kor tartunk a Cinema MOM moziban.
(1123 Budapest, Alkotás u. 53.)

A kiállítást a Kecskeméti Animációs Filmstúdió 2002-ben készült sorozata, a Magyar Népmesék Cerceruska című epizódjának képeiből állította össze az epizód rendezője, Horváth Mária.

A megnyitón köszöntőt mond Mikulás Ferenc, a Kecskeméti Animációs Filmstúdió alapító-vezetője, és reményeink szerint Horváth Mária, a Cerceruska rendezője, a Kecskeméti Animációs Filmstúdió alapító tagja is jelen lesz.

Számítunk megtisztelő jelenlétére! Részvételi szándékát kérjük, az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével jelezze. A sikeres regisztrációról néhány percen belül automatikus válaszlevelet küldünk.

A kiállítás megnyitót követő egy órában, 9:45-10:45-ig gyerekeknek szóló kézműves foglalkozással várunk minden érdeklődőt: Szandavári Emese akvarellfestő és művészetpedagógus, az Art’Em Stúdió vezetője tart interaktív alkotóműhelyt, a Cerceruska gazdag motívumkincséhez kapcsolódva.

Üdvözlettel,
Cinema MOM

Regisztráció a kiállítás megnyitóra

MOM Magyar Kultúra Napja szakmai reg
Amennyiben gyerek(ek)kel érkezik a programra és szívesen részt vennének a kézműves foglalkozáson, kérjük jelölje be a korosztályt.