Török Ádám & Barátai – A Mini legjobb dalai + Bartók On Rock – Élőkoncert a Pólus Moziban – Szakmai regisztráció

MEGHÍVÓ

A Pannonia Entertainment és a Pólus Mozi tisztelettel meghívja Önt és partnerét a Pólus Rock Klub következő kiemelt eseményére,

Török Ádám & Barátai – A Mini legjobb dalai + Bartók On Rock című koncertjére

amely 2021. szeptember 17-én pénteken 19:00 órakor kerül megrendezésre a Pólus Mozi Nagytermében (1152 Budapest, Szentmihályi út 131.)

A Pólus Rock Klub 2020-21 évadjának kiemelt eseménye lesz a hazai blues és progresszív rock úttörője, Török Ádám és zenekarának nagykoncertje. A két órás élőkoncerten Török Ádám & Barátai a meghívott vendég művészekkel közösen idézik meg a színpadon a több mint 50 éve alakult, legendás MINI együttes legnépszerűbb dalait, mint a Gőzhajó, a Kereszteslovag, a Vissza a városba, vagy a Kell a barátság. A koncertet különleges archív filmrészletek színesítik az egykori Mini koncertekről. A Mini-slágerek mellett különlegesen áthangszerelt Bartók-művek is felcsendülnek a nagy sikerű „Bartók On Rock” crossover lemezről.

Részletes sajtóanyag az eseményről ide kattintva letölthető.

Sztárvendégek: Papp Gyula (zongora, orgona, vokál), Kézdy Luca (hegedű)
Közreműködik: Török Ádám (fuvola, ének), Németh Károly (billentyű), Fehér Ádám (gitár), Török Péter (basszusgitár), Pfeiler Ferenc (dobok), Berec András (percussion)
Az est házigazdája Gerebics Sándor filmrendező, rádiós műsorvezető
Az esemény a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg, a koncertről filmfelvétel is készül.

Török Ádám korunk egyik legjobb rock-blues fuvolistája, énekese, dal- és szövegírója, zenei szervezője, a műfaj hazai ősmotorja és kiemelkedő egyénisége. 52 éve tartó pályafutása során több mint 9000 koncertje volt itthon és külföldön, a stílus szinte minden fontos hazai eseményének részese volt (Bem rakpart, Ifjúsági Park, Tabán és továbbiak), és a műfaj szinte minden élvonalbeli hazai és külföldi művészével játszott együtt. Életműve bizonyítja, hogy szövegei, előadói stílusa, zenei ötletei, a közönség szeretete és a benne élő, szűnni nem akaró zenei őstűz nem csak saját korosztályára, de a mai huszonévesekre is nagy hatással van. 

Részvételi szándékát kérjük az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével jelezze. Meghívott vendégeinknek több jegyet is tudunk biztosítani, amennyiben szívesen eljönnének akár családi programként a koncertre, várjuk Önöket szeretettel. Kérjük az űrlapon jelölje az igényelt jegyek számát.

Számítunk megtisztelő jelenlétére!

Üdvözlettel,
Pannonia Entertainment és Pólus Mozi

Szakmai regisztráció az eseményre

Török Ádám & Barátai

 

Sajtókapcsolat

Zsarnai Gábor
PR / marketing
Pannonia Entertainment
E-mail: sajto kukac pannonia-entertainment.com