Vaksötét 2 – Sajtóvetítés a Cinema MOM moziban

A Cinema MOM tisztelettel meghívja Önt és partnerét Rodo Sayagues Vaksötét 2 című filmjének sajtóvetítésére, amelyet 2022. január 13-án 12:30-kor tartunk a Cinema MOM moziban. (MOM Park, 1123 Budapest, Alkotás utca 53.)

A 98 perces filmet eredeti nyelven, magyar felirattal vetítjük.

Részvételi szándékát kérjük, az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével jelezze.

A nagyközönség január 13-tól láthatja a filmet, csak a Cinema MOM-ban! Köszönjük, ha tud segíteni a filmbemutató hírének terjesztésében

Számítunk megtisztelő jelenlétére!

 

Üdvözlettel,

Cinema MOM

Regisztráció a sajtóvetítésre

Vaksötét 2 - Sajtóvetítés a Cinema MoM-ban

Bővebben a filmről

Eredeti nyelvű előzetes (a film magyar felirattal látható)

Itthon is látható mozivásznon Vaksötét horror-thriller második része

A Magyarországon forgatott Vaksötét (Don’t Breathe) nagy sikert ért el világszerte, így egyenes út vezetett a folytatáshoz, ám a horror-thriller sokak által várt második részének mozibemutatóját a pandémia miatt többször is elhalasztották. Most néhány vetítés erejéig mégis elérhető a nagyvásznon: január 13-tól limitált vetítéssorozatban, csak egy hétig műsorra tűzik a Cinema MOM-ban, a MOM Park megújult mozijában.

A történet főhőse Norman, a vak iraki veterán, aki évek óta bujkál egy lepusztult házban, távol a világ zajától. Fogadott lányával, Phoenixszel, akit egy tűzvészből mentett meg, szigorú szabályok szerint élnek. Phoenix nem jár iskolába, nincsenek barátai, Norman egyedül neveli, pontosabban a túlélésre képezi a lányt. Sötét múltja azonban utoléri a Vak Embert, amikor egy nap egy csoport bűnöző megjelenik, hogy elrabolják a fiatal lányt. Az emberrablók azonban nem tudják, hogy a Vak Ember személyében milyen veszélyes figurával húztak ujjat.

A film forgatókönyvét Fede Alvarez (Evil Dead, Vaksötét) írta, a rendezői székben ezúttal az első rész társproducere, Rodo Sayagues ült, akinek ez az első nagyjátékfilmje. Producerként Alvarez mellett Sam Raimi (Evil Dead, Gonosz csoda) is közreműködött. A főszerepet ezúttal is az első részben megismert Stephen Lang (Avatar) alakítja. A filmben feltűnik még mellette Brendan Sexton III (A fiúk nem sírnak) és Adam Young (Szexoktatás, Vaják: A vér eredete) is.

A film limitált vetítéssorozatban kerül mozivászonra Magyarországon, január 13-tól csak egy hétig látható a Cinema MOM-ban, a MOM Park megújult mozijában, eredeti nyelven, magyar felirattal.