Rock ’80 és Tunyogi Péter emlékezete a Pólus Rock Klubban – Regisztráció

A Pólus Mozi tisztelettel meghívja Önt és partnerét a Pólus Rock Klub következő kiemelt eseményére, amely

„Rock ’80 és Tunyogi Péter emlékezete” címmel 2023. június 2-án 19:00 órától kerül megrendezésre a Pólus Mozi Nagytermében.
(1152 Budapest, Szentmihályi út 131.)

Az esten fellép a Tunyó Öröksége tribute band és a 80-as évek hamisítatlan rock hangulatát felidéző Telegram együttes, a koncertek előtt pedig egy exkluzív riportfilm látható, amelyet mindössze 2 hónappal az éneker-frontember tragikus balesete előtt készült az egykori PeCsa Caféban.

Számítunk megtisztelő jelenlétére!

Részvételi szándékát kérjük az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével jelezze.

Üdvözlettel,
Pannonia Entertainment

Regisztráció

Tunyo emlékest

 

Bővebben a programról

A Pólus Rock Klub 2023-as évének egyik kiemelkedő eseménye a Tunyó Öröksége, valamint a Telegram zenekar szuperkoncertje lesz 2023. június 2-án, pénteken este 19 órától. Tunyogi Péter a magyar rockzenei szcéna kiemelkedő alakja a P. Mobilban szerzett országos ismertséget, majd későbbi saját csapata, a Tunyogi Rock Band hozta el számára a kiteljesedést.

A Tunyó Öröksége tiszteletzenekar (tribute band) célkitűzése, a 2008. november 9-én súlyos baleset következtében elhunyt énekes-frontember életművének ápolása és népszerűsítése. A koncert előtt video riportfilm vetítése Tunyogi Péterrel, amelyben az énekes részletesen mesél pályafutása legfontosabb állomásairól. A PeCsa Caféban forgatott film 2008-ban készült az egykori PeCsa Caféban, halála előtt két hónappal. Figyelem! Az utolsó filmfelvétel Tunyogi Péterről!

A nyolcvanas évek hamisítatlan rock hangulatát idézi fel az 1988-ban alakult és harminc esztendővel később újraindult Telegram együttes, amely az akkori Rossz hírek albumáról, valamint a frissen megjelent Jó hírek cédéjéről válogat egy csokorra valót. Jellemzői: fülben maradó, igényesen megkomponált dallamok, elgondolkodtató, irodalmi szintű dalszövegek, különleges, egyedi énekhang, ízes, virtuóz gitárszólók, kemény ritmusszekció, amelyet jó érzékkel ellensúlyoz, vagy éppen kiegészít a lágyabb tónusú billentyűhangzás. A telegram, mint egykori távirat feladási eszköz megszűnt, ám a nevét viselő rockformáció létezik és pozitív töltésű üzenetként közvetíti a rock halhatatlanságát.