Török Ádám és a Mini – Életmű-koncert a Pólus Moziban – Szakmai regisztráció

************
Köszönjük mindenkinek a nagy érdeklődést, a regisztráció lezárult!
************

A Pannonia Entertainment és a Pólus Mozi tisztelettel meghívja Önt és partnerét a Pólus Rock Klub következő kiemelt eseményére,

Török Ádám és a Mini „Több mint 50 év a magyar rock élvonalában” című életmű-koncertjére,

amely 2022. január 28-án pénteken 19.00 órakor kerül megrendezésre a Pólus Mozi Nagytermében (1152 Budapest, Szentmihályi út 131.)

A kétórás élőkoncerten Török Ádám és barátai a meghívott vendég művészekkel: Tátrai Tiborral, Kézdy Lucával, Papp Gyulával és Kosik Kristóffal közösen idézik meg a színpadon a több mint 50 éve alakult, legendás MINI együttes legnépszerűbb dalait, mint a Kolduskirály, Kell a barátság, Funky Night, Zene él tovább, Drága Ifipark, Hívj fel, Gőzhajó, Kereszteslovag, Vissza a városba, vagy az Asztalhoz leültem.
A koncertet különleges archív filmrészletek és fotók színesítik az egykori Mini koncertekről. A Mini-slágerek mellett különlegesen áthangszerelt Bartók-feldolgozások is felcsendülnek a nagy sikerű „Bartók On Rock” crossover lemezről.

Sztárvendégek: Tátrai Tibor (gitár), Kosik Kristóf (gitár), Papp Gyula (zongora, orgona, vokál), Kézdy Luca (hegedű)
Közreműködik: Török Ádám (fuvola, ének), Németh Károly (billentyű), Fehér Ádám (gitár), Török Péter (basszusgitár), Pfeiler Ferenc (dobok), Berec András (percussion)
Az est házigazdája Gerebics Sándor filmrendező, rádiós műsorvezető

LETÖLTHETŐ SAJTÓANYAG AZ ESEMÉNYRŐL (Word) – Köszönjük ha segíti munkánkat a koncert hírének terjesztésével! A képanyagot ide kattintva tudja letölteni

Részvételi szándékát kérjük az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével jelezze. Meghívott vendégeinknek több jegyet is tudunk biztosítani, amennyiben szívesen eljönnének akár családi programként a koncertre, várjuk Önöket szeretettel. Kérjük az űrlapon jelölje az igényelt jegyek számát.

Számítunk megtisztelő jelenlétére!

Üdvözlettel,
Pannonia Entertainment és Pólus Mozi

Szakmai regisztráció a koncertre

Köszönjük a nagy érdeklődést, a regisztráció lezárult

 

Sajtókapcsolat

Zsarnai Gábor
PR / marketing
Pannonia Entertainment
E-mail: sajto kukac pannonia-entertainment.com